Mies panee miestä suomen seksikkäimmät naiset

mies panee miestä suomen seksikkäimmät naiset

Suomitytöt pitäisi ottaa mallia niistä! Pistettäiskö me omat äijät vaihtoon. Mulla olis sellanen lihava, haiseva, sohvalla makaava, laiska, huonohampainen mies jonka voisin lahjottaa jos vaikka thaitytöt hänet huolis, sohva varmaan tulee kaupanpäälle ku luulenpa että on juuret kasvanu miehestä siihen. Seksiä eipä taida paljoo kinuta ku ei toimi vehje ni ei toimi..

Et sellanen mies mulla olis.. Kippaa se jätös siihen nurmikon paljaaseen kohtaan, niin eiköhän ensi vuonna ruoho kasva siinäkin.

Maggaraa Italiasta , Vähäkö hävettää Suomalaisten miesten puolesta. Te useimmat suomalais miehet sekä naiset molemmat olette pahoja suustanne ja sydämestänne. Itse rakastan thaimaata ja thaimaalaisia, Jumalan silmissä he ovat yhtä rakkaita kuin meikin.

Missä on välittäminen ja lähimmäisen rakkaus????? Ottakaa kummilapsia ja auttakaa, voit olla varma että saat itsellesi hyvän mielen kun saat auttaa vähempi osaisia. Mua ärsyttää suomalaiset jotka sanoo: Nuori suomalais nainen, asunut thaimaassa usean vu , Ravintoloissa iskevät miehiä, vaikka ovat naimisissa. Suurin osa, suorastaan kaikki Suomessa asuvista Thai-naisista on köyhyyttä paossa. Mutta sitten on myös niitä jotka yrittävät röyhkeästi hyötyä Suomalaisten työllään tekemällä omaisuudella.

Ensin tullaan Suomeen, tehdään lapsi, erotaan ja taas uuteen suhteeseen, tekemään lapsia. Tiedän useita tapauksia joissa lapset ovat jääneet Suomalaisen miehen huollettavaksi. Siinä ei enään silloin ole kyse elintason hakemisesta. Mielestäni se on jo saavutettu kun ollaan tänne Suomeen tultu.

Vierelle saatu mies joka ei ryyppää eikä hakkaa vaimoaan, käy töissä ja hoitaa kotiaan sen minkä pystyy. Ja kun niistä suhteista lähtee Thai-nainen uuteen suhteeseen tekemään lisää lapsia, ollaan jo kyseenalaisella alueella. Ja toden totta niitä naisia on paljon, suhteellisesti määrään mitä heitä täällä on. Melkoisen ovelaa touhua, mies ensin lapsella koukkuun ja sitten omaisuuden perään.

Tällä kertaa sattuu olemaan niin, että tiedän mistä kirjoitan. Itse ole nelikymppinen uraputkimies ja hommasin muutama vuosi sitten thaivaimon itselleni, enkä ole katunut. Olen ollut naimisissa suomalaisen naisen kanssa, mutta tämä tyttö on jotain aivan muuta.

Kun tulen kotiin, niin ensiksi otetaan kengät jalastani pois ja minut ohjataan sohvalle, jonne tulee pyytämättä kylmä juoma käteen. Keittiöstä sieraimiin saapuvat ihanien herkkujen tuoksut ja pian minut ohjataan ruokapöytään, jossa minulla on oma tarjoilijatar.

Kun kaiken tämän ihanuuden minulle antaa vielä nätti nuori naikkonen, joka hymy on hurmaava ja rakkaus miestään kohtaan kyseenalaistamaton, niin voiko keski-ikäinen mies muuta pyytää? Siis hommasit itsellesi vaimon Eiko yleensa hommata kalustoa, kodinvalineita Kylla kaikki, koko palvelusi tuntuu tosi ihanalta, mutta muista hoitaa palvelusi myos toistepain, eiko?

Niin se ihana thai-hymy ei katoa koskaan, ihan totta. Minä tuon rahan taloon, hän pitää kotia yllä ja palvelee minua. Näin meillä pysyy parisuhde tasapainossa ja intohimo yllä. Annan hänelle viikkorahaa omiin menoihin, mutta muuten hän viettää aikaansa pääasiassa kotona ja minun kanssani. Todellakin, lähdin thaimaaseen pariksi kuukaudeksi hakemaan vaimoa ja alle kuukaudessa tärppäri rantakadulla käveli tämä minun "enkeli" vastaan ja hymyili nätisti.

Minulla on suomalainen mies joka on sitä mieltä, että Suomesta löytyvät maailman kauneimmat naiset. Keskusteltiin kerran asiasta ja hän sanoi, että aasialaiset naiset ovat rumia. Pieniä rääpäleitä jotka kävelevät omituisesti töpöttävin askelin. Vähän rumasti sanottu mielestäni, mutta se on hänen mielipiteensä.

Niin, nämä ovat näitä makuasioita, mutta tuntuu vahvasti siltä, että monet thai-vaimon ottaneet suomalaiset miehet eivät ole löytäneet kumppania Suomesta. Suomalainen nainen tuntuu olevan nykyään hyvin ronkeli miesten suhteen, heille kelpaa vain korkeasti koulutettu ja menestyvä mies. Tavallinen ja hissukka suomalainen mies ei kelpaa vaan naiset hakevat sellaista menestyvää maailmanmiestä itselleen.

Tällaisia miehiä ei vaan taida Suomessa paljon olla, koska nuoret ja koulutetut suomalaiset naiset haluavat kovasti ulkomaille tai ovat sitten sinkkuja vanhojapiikoja Suomessa. Joten mielestäni on täysin hyväksyttävää, että suomalainen mies hakee puolison itselleen jostakin muualta, koska ei suomalaiselle naiselle kelpaa. Nämä seksijutut täällä ovat täysin joidenkin pervojen juttuja, jotka ovat sairasta naisten mustamaalaamista, sekä suomalaisen- että thai-naisen.

Lusiina ja Hah hah suomiämmiä jotka pelkää että kyrvän saanti loppuu eikä vitulla voi kiristää Suomalaista miestä. Hyvää saanut , Täällä meidän, ellit joukossamme on sellainen jolla ei ole "kaikki kotona" pystyy vain kirjoittamaan muutaman rivin kapasiteetti ei varmaan riitä. Onneksi en itse tunne yhtäkään näin "Hyvää saanut" nimimerkin kaltaista henkilöä.

Sääli sitä joka tuntee.. Ehdottaisin hänelle muuttoa näihin paratiisin kaltaisiin maihin jossa suomi poikaa arvostetaan. Onneksi Olkoon sinulle ja vaimollesi. Kylla "naen" tai tunnen kirjoituksen tyylistasi, etta olet loytanyt sen sinun enkelin.

Pida hyva huoli hanesta ja vastapainoksi han pitaa sinusta. Itse pidan thaimaalaisia naisia hyvin herttaisina ja lampimina ihmisina. Ystavapiirissani on muutama heita. Pari vuotta renkutusta kuitenkin riitti. Mari itse sanoo, että hän siirtyi Nigeria—Ghana-akselille. Toinen elämäni suurista rakkauksista. Olin valmis menemään naimisiinkin, mutta se ei halunnut. Mari tuntuu suhtautuvan kaikkeen tekemäänsä intohimoisesti. On suuri työ pysyä naisen tahdissa jopa juomahommissa, vaikka itse nautin vain olutta ja hän 24 senttilitran valkoviinilaseja.

Suhde kesti kolme vuotta. Pariskunta asui Kulosaaressa ja kodissa oli oma uima-allas. Mutta osallistuminen Esa Saarisen Pafos-seminaariin tiputti suomut silmiltä. Kellyltä, paitsi että se oli paljon raffimpi ja isompi. Istui siihen valkoiselle design-sohvalle ja söi sen siltä istumalta. Kyllä se antoi minulle suuseksiä, mutta kun tuli vuoroni, kieltäydyin. Ei ollut oikein fiilistä. Silloin vain otin, enkä antanut.

Siis sillä samalla suulla, jolla oli tuhonnut kanan, kysyn, ja koko naisporukka repeää nauruun. Sitten Mari vakavoituu hetkeksi. Mutta pitää kuunnella kehoa, ei mieltä. Annalla on paitapusero, suorat housut, hillitty meikki ja taakse kiinnitetyt hiukset. Anna on musiikkiuraa aloitteleva sairaanhoitaja, joka seurustelee parhaillaan mosambikilaisen nuoren miehen kanssa.

Anna on syntynyt ulkomailla mutta kasvanut pääkaupunkiseudulla. Hän arvelee, että monen naisen motivaatio etsiä ulkomaalaista seuraa on suomalaisten piirien pienuus.

Maahanmuuttajat taas joutuvat todistelemaan itseään meille, kuinka hyviä rakastajia tai työntekijöitä he ovat. Ja kuinka puhtaita ihmisiä. Erilaisuuden kohtaamisen eroottisuutta on Annan mielestä turha vähätellä: Mutta menee se toisinkin päin. Mulla on kaunis ja nuori poikakaveri, ja kun lähdemme ulos, suomalaiset naiset iskevät hänen perseeseensä kiinni.

Kun Anna oli lapsi, naapurin mies käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen. Jäi olo, että hyväksikäyttöasiat sälytetään ulkomaalaisille. Suomalainen mies on ihan yhtä paha hyväksikäyttäjä kuin musta mieskin. Etkoilla suitsukkeen tuoksu sakene e ja reggae soi. Mistään ei hätkähdetä ja kaikesta saa puhua. Juuri kun olemme lähdössä bileisiin, tipahdan tuolilta. Lattialla temutessani tunnen itseni torakaksi, joka ei pääse ylös. Kun hihitys on tauonnut, joku naisista huudahtaa: Ilman niitä meistäkään ei olisi tullut mitään.

Mutta on siinä pointtikin. Mari ja Anna ovat tietoisesti asettuneet vaikeisiin tilanteisiin. Anna esimerkiksi on seurustellut yläasteella sekä romanipojan että skinheadin kanssa. Rasismin nimeen vannonut poikakaveri oli valmis keskusteluun. Se johti onnistuneeseen käännytykseen: Hipin merkit ovat selvät: Pitkät hiukset keskijakauksella, pyöreät silmälasit ja päällä mukavaa puuvillaa.

Pannussa porisee vihreää luomuteetä ja makeutusaineena käytetään intiaanisokeria. Siinä on kuva maapallosta ja teksti: Tämä on meidän maa. Tiinan itsenäinen elämä alkoi ulkomailla. Jo vuotiaana hän lähti Brysseliin vaihto-oppilaaksi ja tapasi siellä ranskalaisen miehen.

Ei todellakaan mikään tumma pieni baskeripää. Myöhemmin pariskunnalle syntyi lapsi ja naimisiin mentyään rakastavaiset muuttivat länsiafrikkalaiseen Togoon pitämään musa-baaria.

Kun olot Togossa kävivät ulkomaalaisille hankaliksi, perhe muutti Ranskan kautta Suomeen. Seitsemän vuotta sitten pari erosi. Silloin Tiina tajusi, että tuntee tasan kaksi suomalaista miestä: Uusiin miehiin tutustuminen osoittautui vaikeaksi.

Ettei ole kelvannut suomalaisille. Kun ikäiseni nainen haluaa seksiä, on paljon helpompi iskeä mustia poikia. Se on ihan no harm. Otat mitä haluat, ei soitella perään. Tulkkina työskentelevä Tiina onkin toiminut yhden naisen paritustoimistona, joka ei veloita palveluksistaan. Tunteehan hän jo työnsäkin kautta valtavasti afrikkalaisperäisiä miehiä Etelä-Suomesta. Homma toimii myös toiseen suuntaan: Siellä oli asiakkaana sellainen vanhempi intialainen kaveri, joka väitti olevansa selvännäkijä.

Yhtenä päivänä tämä pysähtyi lähtiessään käsi ovenkahvalla ja sanoi: Vahingossa hän eksyy kauppaasi ja sinä tunnistat hänet. Oli ihan jäässä siinä, hampaat kalisivat. Tiina tarjosi itäafrikkalaiselle teetä, ja tämä jäi kauppaan koko päiväksi.

...

Striptease tampere helsinki seksi

Mies panee miestä suomen seksikkäimmät naiset

Ilmaista suomipornoa tallinna striptease