Trivago mainos nainen nainen etsii seksiseuraa

Tämän mainoksen nainen on ilmeisesti kuitenkin jotenkin niin utopistinen että sitä ei kai sitten voi edes ihailla. Luultavasti auttaisi jos näkisin sen joidenkin näkemän upeuden tässä naisessa niin voisin ajatella että hän on juuri siellä missä kuuluukin, mutta kun kaikenlisäksi tuntuu että reppureissaaja näkee valveunia ja soittaa kohta pikavippifirmaan saadakseen tyylihuonekaluilla vuoratun sviitin keskustasta, "minulle" Life isn´t fair 6.

As I said, money talks and bullshit walks. Trivago nimenomaan mainostaa hotelleja, ei muuta. Minä pystyn näkemään mainosta tuon naisen ohi ja ymmärtämään että saitti on juuri hotellihuoneen varaamista varten ja vaihtoehtoja riittää sekä köyhälle että rikkaalle. Oikeastaan minua ärsyttää tämä mainos koska minulla ei ole koskaan varaa matkustaa minnekään mikäli pitäisi itse maksaa ;. Noh, pitää vaan istua koneella kotona: En katso teeveetä ja mitä tämä on?

Ei se ainakaan minua ärsytä. Mutta katselin juuri hiljattain telkkaria erään miehen kanssa ja hän sanoi, että haluaisi panna ko. Jos puhuja olisi ollut sellainen mies, josta olisin kiinnostunut, niin ehkä sitten mainos olisi alkanut ärsyttää? Minua ärsyttää uskomattoman epäsuomalainen intonaatio joka tulee varsinkin sanassa "hotelli" esiin.

Siis puhutaan suomea hoono soomi tyyppisesti, täysin kielemme perusperiaatteiden vastaisesti. Vähän niin kuin italiaa olisi jollakin live-dubbauskoneella väännetty mukasuomeksi. Kun kielitoimistolla olisi poliisivaltuudet, tässä saisi häkki heilahtaa tekijöille. Sillä suomalaisella ääninäyttelijällä on todella seksikäs ääni. Sopii loistavasti mielikuvaan siitä esiintyvästä tanskalaismallista. En yhtään ihmettele, että mainos ärsyttää muita naisia. En edes tajunnut, että se liittyy jotenkin mainoksen henkilöön.

Ajattelin vain, että uskomatonta että mennyt läpi. Kuulostaa siltä että massiivinen tiimi psyykkaamassa sitä ääneksi otettua suoritukseensa, jotta vaan saadaan joku tulos. Hyvä hyvä, pystyt siihen, vielä 20 kertaa niin päästään täältä pois. Sanoiko joku suomalainen ääninäyttelijä? No sellainen siihen olisi pitänyt ottaa. Olisi osannut tehdä työn, mihin kuuluu se että ääni sopisi mielikuvaan siinä esiintyvästä mallista.

Mikäli se on tarkoitus. Nythän sellaisesta ei voi edes alkaa puhua, kun ääni on täysin irrallaan koko mainoksesta, vähän kuin hätääntynyt yökkö ikkunalasien keskellä.

Kyllä Suomessa on paljon loistavia ihan oikeita naisnäyttelijöitä lue ihan oikeita naisia ja ihan oikeita näyttelijöitä , jotka tekisivät tuon kunnolla. Sellaisia me muut naisetkin arvostamme. Kyllä tuollainen älytön tekohuokaileminen ärsyttää meitä miehiäkin.

Ääni aliarvioi katsojan älykkyyttä. Ei se mainos mua ärsytä. Kerran tuli Venetsiassa käytyä päiväretkellä joten mainoksesta jää itselle kiva fiilis Mua ärsyttää se taustalla soiva biisi, se on aivan järkyttävää paskaa! Ton naisen käytös on suoraan miehille suunnattua mukamas viatonta flirttiä, se siinä ärsyttää. Itsensä esineellistänyt nainen, jolla ei liiku päässä muuta kuin mistä löytää mies mielellään tieysti joku varattu, jotta tuntee itsensä voitokkaaksi , jota miellyttää ja esittää kavereille kuinka kivaa sen tyhjä ja mitäänsanomaton elämä on.

Jösses, ehdittekö te ajatella jotain tollasta jonkun mainoksen aikana? Mä odotan vaan että mainokset menee ohi. Huonosti tehdyt vaan panee ihmettelemään, koska rahaa menee niin ketusti siihen esittämiseen. Tossahan ääni on niin ysiluokkalaisten projekti.

Mua ärsyttää aivan sairaasti naisen kädessä oleva mustaraitainen tatska, joka muistuttaa jotain pikkulasten tuherruksia. Vähän aikaa nuo tatskakuvat olivat pois näkyvissä ja ajttelin niin tapahtuneen valitusten takia, mutta nyt ne on taas näkyvissä.

Keskenkasvuiset ämmät ottavat tuollaisia homejuustokuvia, varsin monella ensivaikutelma on hyvin lähellä bordellien ilotyttöjä, joten yleensäkin kannattaa harkita muotivillityksen mukana menemistä. Täällä samanlaisia tuntemuksi esim. Kurppia ärsyttää nuori ja nätti nainen. Ei mitään uutta auringon alla. No ehkä olen kurppa tai haahka, mutta ensinnä mainoksesta meillä ärsyyntyi nuori nätti tyttäreni. Se huoramaisuus siinä ärsyttää. Tyttären kasvattaminen feministiksi estää sitä löytämästä miestä ja sinua tulemasta mummiksi.

Tytärtä ei ole kasvatettu feministiksi eikä ainakaan huoraksi, ja parisuhteessakin on ja mummikin olen, pystytkö itse siihen, ja tän loppuun intonaation nousu: Et tietenkään, koska sä olet tavis. Jokainen saa vain niitä oman tasoisiaan. Nuoruushan siitä tulee mieleen. Nainen tiesi mitä on tulossa eikä meinaa pysyä nahoissaan.

Seuraava otos on parvekkeelta aamulla. Ei jää epäselväksi miten juttu meni. Teillä on todellakin vain yksi asia mielessä jos ehditte mainoksen aikana miettiä tuollasia, edes huomata mitä mainoksessa tapahtuu. Eikö mainosten aikana käydä muilla kanavilla.

Milloin ihmisist ä tuli niin uusavuttomia? Toisaalta taas, lentomatkojen hintojen etsiminen on jotain aivan hirveää, hinta vaihtelee päivästä toiseen ja jopa selain voi vaikuttaa Trivago-muija on selvästi puutteessa. Sehän melkein masturboi mainoksessa. Tietäisitpä, mitä naiset kaltaisistasi ajattelevat. Mainoksen kuvapuoli on ihan perus. Siihen olisi saanut ihan hyvän äänen jos olisi ottanut tekijän. En käsitä mitä pahaa mainoksessa on tai miksi joku siitä edes vetää mitään seksiin liittyviä päätelmiä?

Mun mielestä se on aika kiva. Miehet ainakin näyttävät vetävän seksiin liittyviä päätelmiä kuten esim. Mainoshan on selvästi miesten miehille suunnittelema. Ohjaajsetä käskee tytön kiemurrella tuolla tavalla, koska sellainen kiihottaa häntä, ja hän tietää sen kiihottavan muitakin miehiä kuten jättijölliä. Kyllähän tuo ärsyttää, erityisesti sen naisen lässyttävä puhetapa. Ihme kieriskely siinä kameran edessä myös jonkin verran.

Tulee semmonen olo että pitääkö naisen kaikki vaan hoitaa lässytyksellä, flirttailulla ja seksivaihtokaupalla kun ei itse muka muuhun kykene. Tarkoititko kieriskelyllä sitä parvekekohtausta, tai jossain ulkona kuitenkin?

Miksi ihmiset ajattelette kaiken rumasti, että kaikessa on takana jotian vihjailua tm.? Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Aihe vapaa ' , aloittaja ärsyttää! Mies fantasioi Trivago-naisesta Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? On kuulema ideaali nainen. Arsyttää kun pitää hehkutaa tuota naista. Mainoksen aikana ei saa vaihtaa kanavaa. Onko mitään ideoita kostoksi? Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

Pikku kakkosen Guitar-Hero on aika hottis Oikeasti ehkä kaikista mainoksista ärsyttävimpiä ovat nuo trivago, hotels. Kyllä voisin siitintäni esitellä. Muutaman vuoden takaisessa Trivagon Venetsia-mainoksessa "Pystytkö siihen" oli ääninäyttelijänä Malla Malmivaara, näyttelijänä kaikilla kielillä Emma Leth.

Ääninäyttely todellakin jäi mieleen Ilmeisesti negatiivinen palaute kateellisilta naisilta sai yhtiön kuitenkin poistamaan mainoksen aika pian.

Tulee vaikutelma, että nainen olisi kaikkialla objekti ja hänen tehtävänään olisi viehättää miehiä. Ihme kieriskely siinä kameran edessä myös jonkin verran. Miksi se ärsyttää naisia? Toisaalta taas, lentomatkojen hintojen etsiminen on jotain aivan hirveää, hinta vaihtelee päivästä toiseen ja jopa selain voi vaikuttaa Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ehkä firma seuraavan kerran viitsii maksaa ammattilaiselle kun tekevät suomalaisen äänen. Mutta silti se vaan on niin jotain

: Trivago mainos nainen nainen etsii seksiseuraa

Trivago mainos nainen nainen etsii seksiseuraa 855
HATSAN HINTA ISKURI-TREFFIT Keskenkasvuiset pimppi tikkari treffit seksi ottavat tuollaisia homejuustokuvia, varsin monella ensivaikutelma on hyvin lähellä bordellien ilotyttöjä, joten yleensäkin kannattaa harkita muotivillityksen mukana menemistä. Toisaalta taas, lentomatkojen hintojen etsiminen on jotain aivan hirveää, hinta vaihtelee päivästä toiseen ja jopa selain voi vaikuttaa Itse saa olla tyytyväinen että on ylipäänsä lomaa olemassakaan, se tarkoittaa sitä että on viimein! Minua ärsyttää uskomattoman epäsuomalainen intonaatio joka tulee varsinkin sanassa "hotelli" esiin. En käsitä mitä pahaa mainoksessa on tai miksi joku siitä edes vetää mitään seksiin liittyviä päätelmiä? Mutta miestäni tuntuu mainos ärsyttävän.
KATSASTUSKONTTORI HÄMEENLINNA RYHMÄSEKSI TARINAT Big cock transexual munaa perseeseen
Trivago mainos nainen nainen etsii seksiseuraa 16

Trivago mainos nainen nainen etsii seksiseuraa

ETSI SEKSITREFFIT NANA STRIPTEASE